Jaap is via een bevriende makelaar geadviseerd. Tijdens de keuring gaf hij uitleg en heel nuttige informatie  i.v.m. verbetering aan de woning.  Wat mij verbaasde is dat hij letterlijk het dak opging en later met een speciaal kostuum en zaklantaarn  de kruipruimte inspecteerde.  Ik kreeg in korte tijd een volledige inspectie en daar bleef het niet bij.  Ik was en ben zeer tevreden en kan hem zeker aanraden.

 


Hartelijk Dank voor het rapport. Het ziet erg goed uit. We hebben geen aanvullingen. Ik heb ook direct kunnen zien hoe grondig jij te werk gaat. Het was trouwens een echte belevenis erbij te zijn en ik heb ervan genoten, immers klim ik niet dagelijks over de daken van Dordrecht. Als alles goed gaat komen we er met de verkopers gewoon uit, jouw rapport zal daarbij zeker van pas komen!


Wij hebben  Bouwkundig advies bureau Woningkeuze ingeschakeld voor een bouwtechnische keuring bij de aankoop van onze woning. Gezien de hoge leeftijd (bouwjaar 1896) en de staat van onderhoud van de woning was een keuring zeer aan te bevelen. Woningkeuze heeft een zeer grondige keuring uitgevoerd waarbij echt geen enkel aspect buiten beschouwing is gelaten. Aspecten die naar voren kwamen waren onder andere: de kwaliteit van het dak, de draagconstructie van de vloeren, de kwaliteit van de woning, houtworm, houtrot.  Het rapport was zeer compleet en netjes verzorgd en heeft ons geholpen een goede inschatting te maken van de renovatiekosten en om een plan van aanpak op te stellen. Ik kan dit bureau van harte aanbevelen.