Menu Sluiten

Bouwtechnokeuringen

Bouwkundige inspectie

Ons bureau is meer dan 30 jaar het adres voor uw bouwtechnische keuringen. Alle informatie binnen 2 uur bekend. Ons keuringsrapport wordt binnen één dag digitaal aangeleverd ! Wij zijn vanaf 1989 gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen. De bouwtechnokeuring omvat een inspectie van het cascogedeelte alsook de binnenzijde van de woning, inclusief een kostenindicatie van directe kosten en kosten op termijn.

Kostenbesparing en zekerheid

De kosten van een bouwkundige keuring zijn te verwaarlozen in verhouding met de onverwachtte kosten of teleurstellingen van uw woning in de toekomst. De kosten van gebreken en achterstallig onderhoud aan zowel het cascogedeelte van de woning alsook de binnenzijde van de woning worden berekend. Hiermee heeft de bouwtechnokeuring een waarschuwend effect.

Deskundig en betrouwbaar

De keuring wordt uitgevoerd door een deskundige met ervaring op het gebied van bouwkundig woning onderzoek bouwinspectie’s, kwalitatieve woningregiestratie, onderhoud, verbouwingen, aanvraag van bouwvergunningen, bouwkundig toezicht in bestaande bouw en nieuwbouwprojecten. Inventariseren en plannen van onderhoud (meerjaren planning), project managing, opleverings keuringen en N.H.G keuringen. Onze bouwtechnische keuringen worden uitgevoerd voor onder andere hypotheek-verstrekkers, assurantiekantoren, makelaars en particulieren in geheel Nederland en Belgie.

Laat uw woning vóór aankoop bouwkundig keuren!